Det er TYDLIGVIS Halloween!Ja det er tydeligvis halloween rundt hjørnet sier de som har greie på det. Jeg hadde selvfølgelig planlagt en aldri så liten fuktig tur ut på det lokale vannhullet i kveld, men er nå litt i tvil. Det har nemlig kommet meg for øret at folk skal kle seg ut IKVELD. Altså så vi av den litt eldre garden, og da mener jeg de som uten falsk legg kan nyte litt voksenbrus, skal kjøre på med jack sparrow kostyme eller for damer noe slutty, når vi står i baren for å bestille litt munnskyld.

Jeg selvfølgelig, eier INGEN ting som kan minne om dette. Det fantastisk bildet over er det jeg har til disposisjon. Hvis jeg skal noen gang slippe inn på noe som helst plass i byen utenom politistasjonen, kan vi lett se bort ifra øksa. Den moppen sto egentlig der fra før, så glem den. Hva sitter jeg igjen med da. JO en basketball. En stk basketball... det er snart vinter, og joggebukse bruker jeg bare i sofaen hjemme. Shorts er uaktuelt. Det er det forøvrig med så bleike legger også på sommeren. 

Å kle seg ut!! Det kreves det KLÆR til, ja kanskje tilogmed noe form for sminke. Jeg er en skallet mann i min beste alder. Jeg eier tannkrem, såpe, barberskum og kanskje en dobbeldusj. Noe jeg ikke trenger engang. Dropp dobbel kun dusj, for shampoo og balsam er det jo ingen bruksområder for. Hva skal jeg da sminke meg med... tanntråd? Foundation trodde jeg til inntil nylig var bare det engelske navnet på grunnmur. Mascara trodde jeg var en dans, og stæsj man kliner ut på leppene har jeg nylig lest er doping.

Jeg kan jo ikke flyge rundt med en kun en basketball. Det ser jo bare ut som en gæærn type har rømt fra lukket avdeling, som absolutt nekter å gi slipp på sommeren. Så det blir vel en av de årlige såkalte hjemmelørdagene da på meg.

Så spørsmålet mitt er da: Burde jeg kjøpe jif sin mopp, eller holder det prakteksemplaret fra clas olsson mål?

Med vennlig hilsen 

Elgulf

 

#blogg #hverdag #lørdag #elgulf #halloween 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

elgulf

elgulf

34, Lillehammer

Kategorier

Arkiv

hits