Trening OG alkoholJeg eier et par joggesko! Disse har jeg kjøpt selv. Dyre greier og slettes ingen gave fra noen.

Dette tilsier at jeg må jo da gå under kategorien: Aktiv, eller en i farten om du vil. Det er ivertfall min egen oppfatning. Det skal sies at ingen andre typer produkter følger med i garderoben. Menne tights eller hva det skulle hete, svettebånd, laaaaav V trøye, rumpetaske osv, finnes ikke i heimen. Men jeg eier et par joggebukser som jeg har en liten følelse egentlig hører til i sofaen. Det er ivertfall mitt bruksområdet.

 

Men som slik "aktiv" kar, kom jeg over nettsiden klikk dot no. Hvor det sto noe som fanget mitt øye, for å side pent. Dette var jo tilegnet trening, livstil og den ligaen der. Jeg kan ikke skryte på meg veldig mange klikk, på klikk.no. Men noen ganger finner man slike fine overskrifter som faktisk kunne ha noe med min situasjon og ikke minst interesser å gjøre. Overskriften var som følger:

 

TEST: Velg den sunneste baren etter trening

 

Av heeeelt naturlige grunner skjønte jeg at det endelig var en test for meg. Lite visste jeg hva den EGENTLIG handlet om. Uten i det hele tatt å tenke meg om, så selvfølgelig så jeg for meg en nasjonal oversikt, eller en geografisk oversikt over.. ja den sunneste baren etter trening. Og ikke minst hva legger de i, å BLI den sunneste baren etter trening. 

 

Det hender jo at jeg da er ute å går på kveldstid, gjerne lørdagskveldene. Det er jo da vanligvis mot et utvalgt mål. Men mange ganger har jeg jo da følt trangen etter litt næring. Rettere sagt væske. Jeg har absolutt aldri, og jeg mener aldri tenkt over hvilken av de barene som er av de sunneste. Hadde det ikke vært for denne testen, kan jeg nesten love dere at jeg ville fortsette resten av mitt liv og aldri overveie det spørsmålet. 

Men til min store overaskelse, var det en helt missvisende test. Det var bare bilder av masse sjokolade av forskjellige slag, og jeg kan ikke skjønne hva dette har med trening å gjøre. Dette lærer jo man på trening 101. Dette må være paragraf 1. Ja kanskje tilogmed i innholdsfortegnelsen.

 

Så spørsmålet mitt er da: Hvor er den sunneste baren etter trening. Og ikke minst hva gjør den sunn? 

 

Med vennlig hilsen

Elgulf

 

#blogg #hverdag #trening #problem #elgulf

https://tracking.adviralmedia.com/click/392/58607/cdon

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

elgulf

elgulf

34, Lillehammer

Kategorier

Arkiv

hits