Det var da som fanden da!Det var da som fanden selv.

Hvorfor skjer dette. Det har seg slik at jeg kjøpte meg en gigantisk seng en god tid tilbake. Dette for å få litt fritt spillerom, eller koma plass om du vil. Mye enklere å treffe på seine lørdagskvelder og mindre sjangs for å bomme. Som i en tidligere post hender det at jeg faktisk svimer av der, hvor telling av sauer ikke skal være nødvendig. Den dekker tre av de fire veggene som soverommet består av, så med andre ord trygg. Men om morgenen når jeg krabber rolig ut mot t-skjorte og liknende stæsj, og kommer tilbake fra et obligatorisk besøk i et helt annet rom. Så møter jeg dette. Hver dag.

 

Jeg er overbevist om at jeg var DØD i et tidligere liv. Noe som for mange sikkert faller naturlig, anyways.. Jeg har alltid sovet som om at jeg ligger i en kiste. Med ryggen ned og armene om overkroppen, og mer eller mindre forblir i den posisjonen til jeg forhåpentligvis våkner igjen. Med andre ord forblir på samme sted, som om sengen er 60cm bred. Jeg har da en aldri så liten anelse om at jeg kanskje har begynt å bli normal, og kanskje snur meg litt frem og tilbake som dere andre dødlige. Er da problemet at jeg gjør alt dette i seng som er to meter bred, men likevel på samme bitte lille latterlige plass som før. Dette har for min del aldri  blitt dokumentert siden jeg bruker vanligvis å sove HELT samtidig som dette skulle foregått. Vitner er det særdeles veldig usannsynlig få av, og jeg husker ivertfall lite av det om det skulle vært noen. Det har ivertfall ikke blitt noe frokost for å sire slik.

 

Sengen i seg selv er det lite å klage på. Kostet dyrt, den skal tåle èn stk meg, og det er ikke sånn at jeg synker ned til bunns i denne herligheten. Selv om jeg ikke er en liten dude.

 

UANSETT.. spørsmålet mitt er da som følger: Er det nå til hælga vi stiller klokka??

 

Med vennlig hilsen

Elgulf

 

#blogg #hverdag #torsdag #problem #elgulf

https://tracking.adviralmedia.com/click/392/58607/cdon

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

elgulf

elgulf

34, Lillehammer

Kategorier

Arkiv

hits