Den skumle Aquavit, kan føre til ulykke!

En uke tilbake i tid, var jeg på tidenes festlige sammenkomst. Det skal si at dette er en fast sammenkomst som er faktisk tidenes festlige event hver gang. Eller legendarisk når det kommer til drikking.

 

Uansett, det har seg slik at under denne festen så blir det konsumert en god del alkohol av forskjellige slag. Helt klart ØL, rødvin til maten og selvfølgelig akevitt konstant. Det går ned flasker på flasker på høykant. Det blir skålet i mer eller mindre hver matbit som blir puttet inn i kjeften. Det er heller ingen damer til stedet under disse samlingene, noe som fører til ingen som helst hemning eller sensur som for noen helt klart kan føre til en forferdelig dagen derpå. Selv følte jeg det hele gikk etter planen, og jeg ble heller ikke nektet servering på det lokale vannhullet senere på natten. 

En liten notat er at en av deltagerne skulle overnatte på sofaen min. Det var jo ingen tvil at vi var bedugget for å si det pent. Men fikk i oss noen sterke også på byen uten problemer. Helt naturlig som man vanligvis gjør, er nemmelig å gå hjem når serveringen er stengt. Dette gikk også ganske greit, og fikk i meg et lite glass melk før jeg la meg. 

SÅ.... midt på natta gikk brannalarmen ved en feil på anlegget. La oss si rundt 6-7-8-9 tia engang. Her er greia. Jeg sover ca 5 meter unna denne brannalrmen uten noe form for dør eller vegg som begrenser lydnivået. Jeg våknet ikke i det hele tatt. Han som overnattet på sofaen ca 2 meter unna våknet etter en god stund etter litt banking på ruta osv. Og fikk slått den av. Jeg sto opp rundt 10.30 uten å ha latt merke noe som helst what so evva. 

Lå jeg i koma i 6 timer, var jeg midlertidig død? Det er jo ikke tvil at dette kan skyldes akevitten. Blir man døv av å drikke en helflaske akevitt alene.

 

Så spørsmålet mitt er: Burde det stått noe på etiketten på Løten aqeavit? "Kan bli døv over en 6 timers periode etter konsum"

 

Elgulf

https://tracking.adviralmedia.com/click/392/58607/cdon

#blogg

#drikke

#fest

#akevitt

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

elgulf

elgulf

34, Lillehammer

Kategorier

Arkiv

hits