Tiden er inne for å tjene coins på blogg!"UNG" mann starter blogg.

 

Jeg har hørt fra mange fine og flotte medier at skal du ha noe ekstra inntekt, start med rosablogg.

Det skal vel kanskje nevnes at dette blir en mer eller mindre mørkeblåblogg. Siden det finnes jo ikke noe nevneverdige produkter som blir brukt til daglig av denne fyren. Ja, sånne ting som hårprodukter, sminke, vitamintilskudd, treningsprodukter og liknende livstils stæsj er vel kanskje ikke helt innafor min hverdag. Er ekstremt dårlig på å handle alt fra klær, sko for å ikke snakke om mat, næring, drikke osv (dette gjelder ikke alkohol)

Så det kan kanskje bli en liten utfordring. MEN jeg skal prøve å ta opp alle de tingene som passer mer inn i min type livstil. Som jeg er helt overbevist om mange andre er i. Dette gjelder både menn og damer. Så poenget er da å hjelpe andre og ikke minst meg selv i samme situasjon, hvor "viktige" ting skal bli tatt opp. Alt fra hårtap, den dagen i året jeg kanskje kjøper et klesplagg, alkohol innkjøp, fest, daglige utfordringer og liknende problemstillinger.

 

Alt skal nevnes, alt kan glemmes. for å ikke snakke om dagen derpå problemene som faktisk blir bare værre og værre jo eldre man blir (må jeg innrømme)

Det skal taes opp masse av de tingene som ikke andre nevner i sine finne og koselige blogger. En mer behind the scenes, eller directors cut om du vil. Det blir nok ikke mange selfies som man kanskje forventer i en blogg, særdeles få bilder fra treningssentere, enda sjeldnere bilder i bar overkropp, fjelltopp bilder kan du allerede nå bare glemme, ski eier jeg ikke, og skal sansynligvis aldri til syden.

Så jeg vil bare si lykke til, til alle de titusner av lesere (som jeg forventer) og ikke minst lykke til, til meg selv.

Hilsen Elgulf

#nyblogg

#blogg

#skallet

#hverdag

#elgulf

 

 

https://tracking.adviralmedia.com/click/392/58607/cdon

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

elgulf

elgulf

34, Lillehammer

Kategorier

Arkiv

hits